Annonse
00:00 - 08. september 2017

Jordmor for bøker

Annonse

Du har hørt om agenter og redaktører, men har du hørt om jordmødre? Altså de som ikke opererer på fødestua, men ved skrivepulten, ja kanskje også ved divanen? I England er nå book doulas – jordmor eller fødselshjelper for bøker – en voksende business. «Jeg bruker tid på å bli kjent med deg, prosjektet ditt og stemmen din. Jeg hører og fokuserer dypt,» skriver bokjordmoren Ariane Conrad på sin nettside, gjengitt i The Guardian. Markedet ligger fritt i Norge. Søk Innovasjon Norge om støtte.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker