Annonse
00:00 - 08. september 2017

John Ashbery 1927–2017

Annonse

Søndag 3. september døde John Ashbery, bredt anerkjent som etterkrigstidens største amerikanske poet. Ashbery utga mer enn tyve diktsamlinger, så vi skal ikke prøve oss på noen sammenfatning her, bare henvise til den fyldige nekrologen som sto i The New York Times. Og anbefale samlingen A Wave (1984), som inneholder notisredaksjonelle favoritter som «At North Farm», «Landscape (After Baudelaire)», «Just Walking Around» og «37 Haiku».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker