Annonse
00:00 - 18. august 2017

Vår alles indre tenåring

Annonse

Claire Messud: Burning Girl. Norton, 2017

Amerikanske Claire Messud ble en bestselgende forfatter med romanen The Emperor’s Children i 2006, og det egentlig litt overraskende. Hun er jo så god! Hennes forrige roman, The Woman Upstairs fra 2014 var en studie i sinne. Heltinnen innrømmer allerede på første side at selv om hun jobber for å fortjene karakteristikken «Great Artist» på sin gravstein, vil hun helst at det skal stå «Fuck You All». Den indre tenåringen dør aldri, kan man tenke. I sin nye roman vier hun to faktiske tenåringer og deres vennskap oppmerksomhet. Og vi hiver oss over boken.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker