Annonse
00:00 - 18. august 2017

Stjernespekket på Louisiana

Annonse

Kunstmuseet Louisiana utenfor København byr årlig på en internasjonal litteraturfestival som er kjent for å være godt likt av forfattere. I år toppes programmet, som starter torsdag 24. august, av et bredt internasjonalt felt fra hviterussiske Svetlana Aleksijevitsj og britiske Zadie Smith, til franske Edouard Louis, argentinske Samanta Schweblin og meksikanske Valeria Luiselli. Fra Kina kommer Yu Hua og fra USA blant annet Jenny Offill og Eileen Myles. Samt et stort spenn danske forfattere fra Suzanne Brøgger og Jørgen Leth til Peter Adolphsen og Christina Hesselholdt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker