Annonse
00:00 - 25. august 2017

Nobelprisvinner Aleksijevitsj foredrar

Annonse

«Historiens menneskelige ansikt» Litteraturhuset i Oslo, 30. august kl. 19

Jubileumsprogrammet ved hovedstadens litteraturhus er imponerende saker. Særlig ser vi frem til et møte med nobelprisvinner Svetlana Aleksijevitsj. Hun har vært i Norge før – pre-Nobel – og snakket for så og si tom sal. Slik blir det ikke denne kvelden når forfatterskapet ifølge programteksten skal presenteres i sin fulle bredde.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker