Annonse
00:00 - 25. august 2017

Ivo de Figueiredo med Munch-biografi

Annonse

Det mangler en moderne, omfattende, autorativ biografi om Edvard Munch på norsk, og for så vidt også på engelsk. Men det kommer ikke til å mangle så veldig mye lenger, for nå har Munchmuseet og Aschehoug forlag tatt initiativet til et nytt verk. Det skal skrives av Ivo de Figueiredo, som blant annet har en biografi om Henrik Ibsen under beltet, og etter planen være ferdig i 2022. «Munchs verden er så stor og rik og omfatter så enormt mye, at det for meg er som å komme inn i et historisk hoppeslott», sier de Figueiredo i en pressemelding.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker