Annonse
00:00 - 18. august 2017

Booker-prisnominerte til Norge

Annonse

Paul Auster? Har han skrevet noe interessant siden New York-trilogien, da? Javisst, mener juryen som denne måneden plasserte Austers 4 3 2 1 blant de 13 titlene på langlisten til den høythengende Man Booker-prisen. Andre nominerte forfattere er Arundhati Roy og Colson Whitehead, som begge, i likhet med Auster, kommer til Litteraturhuset i Oslo i høst, i anledning husets 10-årsjubileum. Man Booker-vinneren presenteres 17. oktober – da kan du allerede ha møtt vedkommende i Oslo.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker