Annonse
00:00 - 01. september 2017

Bok, film og plate

Annonse

I oktober kommer boken Trouble in Mind. Bob Dylan’’ Gospel Years. What Really Happened. Den tar for seg den en gang beryktede perioden da Bob Dylan plutselig ble fundamentalistisk kristen og byttet ut gamle hits med svovelprekener fra scenen. En timelang dokumentar om perioden kommer også, med premiere i New York 2. oktober. Og ikke minst skal også den neste utgivelsen i Dylans Bootleg Series ta for seg denne suverene epoken i Dylans kunstnerskap. Boken er for øvrig ført i pennen av dylanolog Clinton Heylin, som tidligere har levert både hummer og kanari i sine bøker om Bob.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker