Annonse
00:00 - 18. august 2017

Besatt av Dick

Annonse

«Besatt av Dick» Litteraturhuset i Oslo, 20. august kl. 18

Boksidenes anbefalingsredaksjon leser bøker på kveldene, og følger ikke like godt med på tv-seriene som strømmer forbi. Men av Litteraturhusets høstprogram ser vi at Chris Krauss’ I Love Dick har blitt tv-serie! Opphavskvinnen blir intervjuet på Litteraturhuset i Oslo denne helgen, med etterfølgende «maratonvisning» av serien. Vi anbefaler å høre Krauss’ ideer med bildet av forfattersøsteren Vera i Helga Hjorths Fri vilje i bakhodet. En potensielt opplysende tankeøvelse.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker