Annonse
00:00 - 01. september 2017

Ah, leserne!

Annonse

Den amerikanske forfatteren Michael Chabon stilte nylig opp i et nettmøte på nettsidene til avisen The Guardian. Her presenterer vi noen av spørsmålene, eller innledningene til spørsmålene, han fikk av sine lesere: «Jeg ble oppmerksom på bøkene dine på slutten av 90-tallet, da en kvinne for første og eneste gang sjekket meg opp i en bar og tok meg med hjem!», «Trump. WTF?», «Har du noensinne, under et møte med en forlegger, kastet et manuskript i veggen mens du ropte ‘You can’t handle the truth’?», «Michael, hvorfor går hunder rundt i sirkel før de legger seg ned?».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker