Annonse
00:00 - 07. juli 2017

Tomt for Wonka-sjokolade

Annonse

Charlie og sjokoladefabrikken spilles på Broadway, og i sakens anledning skriver New York Times at teatret dessverre ikke kan selge Wonka-sjokolade lenger. Det er nemlig tomt. Ikke bare på teatret, ikke bare i New York, men i hele verden. Avisen går deretter gjennom den reelle Wonka-sjokoladens historie, fra fødselen i forbindelse med filmatiseringen fra 1971, via diverse oppkjøp, smaker, peanøttsmør-ompaer og smeltet sjokolade – frem til i dag, når ingen produserer den og musikalbusinessen i New York gråter. Morgenbladet anbefaler, både artikkel og sjokolade. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker