Annonse
00:00 - 07. juli 2017

Sprøtt kamprituale

Dette slår alt!

Annonse

I anledning andre sjokonyheter denne uken tillater vi oss å nevne vår absolutte favoritt innen kampritualer i fotballen. Som kjent er fotballspillere overtroiske, og mange har merkelige ritualer før kamp: Hinke inn på banen, knyte venstre sko først, være sistemann ut av garderoben, dusje tre ganger og så videre.

Den tidligere Huddersfield- og MK Dons-spilleren Malvin Kamara slår alle. Han var nødt til å se filmatiseringen av Charlie og sjokoladefabrikken før kamp. Den gamle versjonen, understreket Kamara – den nye med Johnny Depp anså han som «en fornærmelse».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker