Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Omslagskjønn

Annonse

Hørt om Riley Sager? JP Delaney? Og er de kvinner eller menn (eller noe mer moderne)? The Guardian melder at den nyeste trenden i spekulativ markedsføring av bestselgerbøker er å spille ned kjønnsidentiteten til – trommehvirvel – mannlige forfattere. Gitt at kvinner er overrepresentert blant lesere, og den generelle FEMINISERINGEN AV SAMFUNNET, er det kanskje mest overraskende at forfattere som J.K. Rowling har sett seg nødt til å gjøre den omvendte operasjonen såpass lenge, men nå har altså vinden snudd.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker