Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Kleptomane kunder

Annonse

Mer nytt fra England: Britiske aviser melder om flere tilfeller av boktyveri i landets bokhandler. Særlig små, dyre bøker, som den årlige cricket-bibelen Wisden Cricketers’ Almanack, forsvinner ofte fra hyllene. Også bestselgerne har en tendens til å til trekke seg bok-kleptomaner, samt eksemplarer fra populære fantasy-serier som Game of Thrones, Ringenes Herre og Tidshjulet. Bøkene selges videre på internett. En bokhandler sier til The Guardian at deres mest stjålne bok er The Satanic Bible av Anton LaVey, kanskje fordi tyvene er for flaue til å ta den med til kassen?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker