Annonse
00:00 - 19. mai 2017

Å researche en dagdrøm

Beate Grimsrud: Det finnes grenser for hva jeg ikke forstår. Sitater. CappelenDamm

Annonse

I forrige uke anbefalte vi en ny bok med dikt basert på Donald Trump-sitater. Slikt er tydelig i vinden, for denne uken kom en helt annen type sitatbok, som har fengslet oss minst like mye. Forfatter Beate Grimsrud er kjent for sin lakoniske humor. Når sitater fra bøkene hennes blir satt for seg selv, blir denne kvaliteten ekstra tydelig: «Hun er vakker, omtrent som meg, men på henne synes det mye bedre.» «Når man er voksen kan man gjøre hva man vil, men det vil man ikke alltid.» Og: «Jeg reiser veldig langt for å gjøre research til dagdrømmen min.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.