00:00 - 19. mai 2017

Kan skatere skrive? Ja.

Foto: Getty Images

I forrige uke spurte vi leserne om tips om skatende forfattere her på notisplass. Og det har vi sannelig fått, flere enn det er plass til å nevne her, men to navn peker seg ut: Amerikaneren Bret Anthony Johnston, som er forfatter og skater (i den rekkefølgen) og en amerikaner nummer to, Mark Gonzales, skater og forfatter/kunstner (i den rekkefølgen). En leser skriver: «Skating er angivelig ikke bare en forfattersport, det er selve forfattersporten», og henviser oss til artikkelen «Five Ways Being a Writer and Professional Skateboarder Are the Same», som kan leses på litteraturnettstedet The Millions.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse