Annonse

Annonse

00:00 - 19. mai 2017

Kan skatere skrive? Ja.

Foto: Getty Images

I forrige uke spurte vi leserne om tips om skatende forfattere her på notisplass. Og det har vi sannelig fått, flere enn det er plass til å nevne her, men to navn peker seg ut: Amerikaneren Bret Anthony Johnston, som er forfatter og skater (i den rekkefølgen) og en amerikaner nummer to, Mark Gonzales, skater og forfatter/kunstner (i den rekkefølgen). En leser skriver: «Skating er angivelig ikke bare en forfattersport, det er selve forfattersporten», og henviser oss til artikkelen «Five Ways Being a Writer and Professional Skateboarder Are the Same», som kan leses på litteraturnettstedet The Millions.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.