00:00 - 12. mai 2017

Kan skatere skrive?

Spørsmålet stilles i nettutgaven til den tyske avisen Die Zeit. En rekke berømte forfattere har nemlig også vært sportsmenn på si (og vi skriver sportsmenn fordi dette visst er et overveiende mannlig fenomen). Hemingway bokset, John Irving bryter, Murakami løper, David Foster Wallace spilte tennis, for bare å nevne noen kroppsutøvende forfattere. Men er eller kan skating være en forfattersport? Die Zeit konkluderer med at skating kan være det, men anfører ingen eksempler på skatende forfattere. Kjenner du til noen? Send oss gjerne et tips på: bok@morgenbladet.no.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«Kanskje vi kan åpne noen flere dører inn til virkeligheter som vi kanskje ikke engang ante at finnes?»