Annonse

Annonse

00:00 - 21. april 2017

Selvpromotering er også aktivisme

Den danske folkehøyskolen Krabbesholm, som lenge har formet unge og håpefulle hipstere fra hele Skandinavia, har opprettet en «aktivistisk litteraturlinje». Men slapp av, etablissement, disse øvre middelklassekidsa med selvrealiseringsbehov skal ikke akkurat selvproletarisere seg eller reise til Indias mest rettsløse Special Economic Zones for å få et innblikk i nyliberalismens herjinger med en globalisert underklasse. Aktivisme på Krabbesholm vil si «at dine tekster kommer ud i verden og møder et publikum». Gratulerer med å overgå Pepsi og Kendall Jenner i å tømme det politiske for innhold.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.