Annonse
00:00 - 21. april 2017

Parterte lik og tellekanter

Annonse

Gunnar F. Klinge: Alma Mater Vigmostad & Bjørke, 2017.

Årets påskekrim hos anbefalingsredaksjonen ble av forlaget solgt inn som «den første norske romanen fra akademia skrevet fra et administrativt ståsted». Hvem kan si nei til et slikt innsalg? Ingrediensene er partert lik i fryser, sliten detektiv og en dyp og vedvarende krise i humaniora som følge av tellekanter og strukturreform. Det var riktignok noe krevende å holde styr på intrigen da det dro seg til mot slutten. Men stort pluss for å gjøre et Senter for fremragende forskning til et senter for drap og økonomisk kriminalitet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.