Annonse
00:00 - 17. mars 2017

Fotofinish nettopp inne!

Annonse

Den trofaste leser vil huske at Morgenbladet tidligere i år rapporterte fra løypekanten under det knallharde løpet om to stillinger som førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo («Oppoverbakkene i seminarrom 609», 20. januar). Løpet var svært jevnt og måtte til fotofinish, men nå er resultatet endelig klart. Vinnerne er … hjemmefavoritten Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy og Hamar-gutten Hans Kristian Rustad! Morgenbladets reporter kaster seg over telefonen og klarer å få sistnevnte på tråden:

– Hva føler du nå?!

– Jeg føler det er en anerkjennelse, sier Rustad.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.