Annonse

Annonse

00:00 - 17. mars 2017

Flere vinduer til verden

«The White Review» www.thewhitereview.org

Marsutgaven av det amerikanske tidsskriftet «The White Review» er viet oversettelser av litteratur fra hele verden og kan nå leses, for ikke å si nytes, digitalt. Redaktør Daniel Medin har tidligere gjestet Norge for å snakke om sitt arbeid med formidling av oversettelser, og i dette nummeret finner vi for eksempel Peter Bichsel (oversatt av Lydia Davis!), Daniel Galera og Uljana Wolf. Tidsskriftet Vinduet fikk sitt navn fordi det skulle gi utsyn til den store verden. En solid litterær bygning trenger mange vinduer.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.