Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Obama om justispolitikk

Annonse

Barack Obama: «The President’s Role in Advancing Criminal Justice Reform», Harvard Law Review, 5. januar.

Det er bare noen dager igjen til den mest litterære amerikanske presidenten siden JFK erstattes av sin rake motsetning, og anbefalingsredaksjonen koster på seg et par lesetips i den anledning. Redaktørene i tidsskriftet Harvard Law Review gjorde sitt livs scoop da de fikk presidenten til å skrive en omfattende artikkel om justispolitikk som ble publisert like over nyttår. Barack Obama var selv tidsskriftets første afroamerikanske redaktør.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.