Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Mer Duras på norsk

Annonse

Mikroforlaget Transfer utgir i disse dager Marguerite Duras’ aller siste bok, Det er alt, som ble avsluttet tre dager før hun døde i mars 1996. Det er alt er en dagbok fra Duras’ to siste leveår, skrevet i samarbeid med partneren Yann Andréa Steiner, og arter seg dels som en samtale mellom de to, dels som en serie karakteristiske Duras-utsagn – om kjærlighet, begjær, barndom og ikke minst døden. Boken er oversatt av Silje Aanes Fagerlund (som tidligere har oversatt Duras’ Å skrive, utgitt av Transfer i 2014) og er utstyrt med et etterord av forfatter Anne Helene Guddal. Vi unner oss et sitat: «Jeg ville si deg / at jeg elsket deg. / Rope det. / Det er alt.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.