Annonse
00:00 - 06. januar 2017

Kritikkens endelikt – og litteraturens

Annonse

«Kritikerens endelikt» Litteraturhuset i Bergen, 11. januar kl. 19

Kritiker Olav Løkken Reisop har – med sedvanlig vilje til polemikk – funnet ut at bokanmeldere, inklusive ham selv, er overflødige, og skrevet om sin oppdagelse i Bokvennen Litterær Avis (BLA). Denne kvelden møter han kritiker og litteraturforsker Frode Helmich Pedersen – en kritiker som sågar har varslet hele litteraturens endelikt i høst – til meningsutveksling. Spenn på dere styrthjelmen og løs billett.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker