Annonse
00:00 - 06. januar 2017

Historie og litteratur

Annonse

Bøygen 4/2016

Litteraturstudentene på Blindern har viet årets siste nummer av sitt tidsskrift til «historien» og byr på et knippe tekster signert både studenter født lenge etter seneste norske vinterolympiade og svært etablerte forfattere. Professor Per Buvik skriver om sjalusiens historiske bestandighet, Geir Pollen tenker omkring sin roman Spøkelseshistorier, Kenneth Moe anmeldes og tolv forfattere svarer på følgende enquete-spørsmål: «Har du alltid en historie som utgangspunkt når du skriver?» Per Petterson svarer «Aldri.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.