Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Av og til er det lengden det kommer an på

Annonse

Noen lesere husker kanskje forkortede versjoner av bøker. For eksempel klarte Reader‘s Digest (Det Beste) å få fire verk inn i mellom to permer ved å skjære biter av bøker her og der og presentere resultatet som «condensed», eller «fortettet». Vel, nå kommer det motsatte. Pablo Katchadjian har skrevet en «fortykket» versjon av Jorge Luis Borges’ verdensberømte fiksjon «El Aleph» fra 1949. Borges’ enke, Maria Kodama, er ikke fornøyd med den mer enn dobbelt så lange versjonen. Rettssaken starter i februar.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.