Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Alle presidentens taler

Annonse

George Blaustein: «The Obama Speeches», www.nplusonemag.com

Det var som gudebenådet taler Barack Obama først vant berømmelse, og i sitt seneste nummer trykker litteraturtidsskriftet n+1 en kritisk og grundig gjennomgang av hans taler som president. Noe av konklusjonen er at det er vanskelig å følge opp talegavene med praktisk politikk, men lesningene er hele veien nyanserte og levende. «Obama bestows storyhood on us», skriver Blaustein observant.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.