Annonse
00:00 - 09. desember 2016

Moi om Vinje

Annonse

Fortidens folkelesning: Toril Moi leser A. O. Vinje. Nasjonalbiblioteket. Lørdag 10. desember kl. 14–16:

Lørdag 10. desember er det klart for nobelprisutdeling i Stockholm. De som ikke er der, kan heller dra til Nasjonalbiblioteket for å høre Toril Moi snakke om Aasmund Olavsson Vinje. I serien «Fortidens folkeklesning» tar Toril Moi for seg forfatteren, nynorskpioneren og journalisten Vinje. Hun har lest hans klassiker Ferdaminne for første gang og fulgt hans reise gjennom et moderne Norge i støpeskjeen: Kan vi gjenkjenne det Norge Vinje beskrev i dag? Finnes det noe å lære av hans skrivemåte?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse