Annonse
00:00 - 10. juni 2016

Etter i sømmene

Riksrevisjonens historie 1816–2016 bør ruve i bokhyllene til alle som interesserer seg for forholdet mellom statsmaktene i Norge.

Renessanse: Under ledelse av den handlekraftige Bjarne Mørk-Eidem (gestikulerende i midten), som ble riksrevisor i 1990, fikk riksrevisjonen en sterkere stilling. Bildet er fra 1996, riksrevisjonen legger frem en redegjørelse for stortinget. Foto: Bjørn Sigurdssøn/NTB Scanpix
Annonse

Riksrevisjonen? Det høres gørr kjedelig ut, vil mange sikkert si. Dem om det.

Når 200-årshistorien nå foreligger mellom to store, stive og tykke permer, er det en nasjonal begivenhet. Boken er ikke ment som folkelesning, og størrelsen (A4) gjør den best egnet oppslått på et skrivebord. I bokhyllen foran hver av de nærmere 500 ansatte i Riksrevisjonen vil den ruve. Det bør den gjøre også i departementskontorene og hos alle med interesse for forholdet mellom statsmaktene.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.