Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Topp 50

Annonse

«The 50 Biggest Literary Stories of the Year», www.lithub.com

Adventsmåneden gjennom serverte nettmagasinet The Literary Hub en slags nedtelling over de femti største sakene fra den engelskspråklige litteraturverdenen i 2015. Som ektefødte barn av postmodernismen, er det ingenting som gleder anbefalingsredaksjonen mer enn å kunne anbefale nettopp en enorm samling anbefalt lesestoff, fra «The Rise of the Adult Coloring Book» til «The Year of Literary Obama». Rikelig å fylle kjedelige januarkvelder med her, altså.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.