Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Så hatten passer

Illustrasjon: Jon Klassen/Mangschou forlag
Annonse

En bjørn som leter etter hatten sin er hovedperson i en av notisredaksjonens definitive billedbokfavoritter de siste årene, kanadiske Jon Klassens Jeg vil ha tilbake hatten min. I oppfølgeren Dette er ikke min hatt rapper en liten fisk hatten til en stor fisk, med dramatiske følger. Nå varsles et avsluttende bind i oktober: I We Found a Hat er det duket for trøbbel når to skilpadder finner en hatt som passer dem begge. Norsk utgave kommer våren 2017. Om barna er snille, får de kanskje låne den.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.