Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Krigsnummer

Annonse

Hedda Lingaas Fossum (red.): Fett 4/2015

Fjorårets siste nummer av Fett er vel verdt å ta med seg inn i 2016. Det er dessverre ingen utsikter til at nummerets tema – krig – kommer til å bli uaktuelt med det første. Blant mye annet finner man en tekst av italienske Francesca Borri, lenge den eneste vestlige journalisten i Syria, en presentasjon av den libanesiske kunstneren Dona Timani, en artikkel om livet og det journalistiske forfatterskapet til Milena Jesenská, som var langt mer enn Kafkas brevvenn, og noen refleksjoner om vikingtidens skjoldmøyer med utgangspunkt i HBO-serien Vikings.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.