Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Kladd fra femtitallet mest solgt

Annonse

Så: Den som fikk E.L James og Fifty Shades ned fra bestselgertoppen, var en 89 år gammel dame som ikke har skrevet noe på over 50 år. Det handler selvsagt om Harper Lees Go Set a Watchman, som på mange måter var førsteutkastet til det som ble To Kill a Mockingbird i 1960. Kritikerne var delt, men folket har talt: Must read. I Storbritannia derimot er Fifty Shades fortsatt soleklar leder, og den eneste boken som solgte mer enn én million eksemplarer i 2015, nemlig 1.075.206.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.