Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Fra vinterarkivene

Annonse

Nasjonalbibliotekets program for de tre neste månedene ble sluppet denne uken. Ole Robert Sunde vil begi seg i kast med Johan Borgens forfatterskap i foredragsserien Fortidens folkelesning, som startet med debatt og forargelse i høst da Dag Solstad erklærte Olav Duuns forfatterskap for dødt, og Knut Nærum kommer opp fra arkivene etter å ha gravd i fortidens populærkultur, deriblant den lite påaktede sjangeren sirkusprogram. Blant mye annet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.