Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Forfatternes hemmeligheter

Annonse

«Skrivehistorier», Litteraturhuset i Bergen, 14. januar kl. 19

Om selve skrivearbeidet er mytene mange. Knausgårds arbeidsbord er fylt av askebegre, Solstad sverget i tiår til den samme skrivemaskinen. Denne kvelden har Litteraturhuset i Bergen invitert en rekke forfattere – deriblant Kjersti A. Skomsvold, Frode Grytten og Gunnhild Øyehaug – i den hensikt å avlure dem noen hemmeligheter. Og vi som trodde at litteraturen var som pølser og lover: Man vil helst ikke vite hvordan de blir til.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker