Annonse
13:37 - 08. januar 2016

En distingvert slyngel

Himmelvendt språkspill er ledsaget av jubel og kjekkaseri i Torgeir Schjervens nye diktsamling.
Annonse

Harry er navnet på Torgeir Schjervens dikterpersona i hans første diktsamling på ni år, boken er dessuten signert T. Harry Schjerven, som hadde poeten trådt ned i selve folkedypet, blitt harry. Det er imidlertid ikke svenskehandel det diktes om i Harrys lille tåre, for som tittelen vitner om, står mer sentimentale temaer på spill.

Diktene tar utgangspunkt i sorgen etter en mors død. De kan handle om så jordnære ting som fisketurer, men det er tanker om forgjengelighet og forsoning som forfølges i denne samlingen. Tristesse og tvil er likevel – som alltid hos Schjerven – ledsaget av jubel og kjekkaseri.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.