Annonse
00:00 - 11. desember 2015

Kjør debatt!

Annonse

«The Best of Enemies» (2015). Tilgjengelig på Netflix

Under republikanernes landsmøte i 1968 inviterte tv-kanalen ABC konservative William F. Buckley og liberale Gore Vidal til en serie debatter som i dag er legendariske. Dokumentarfilmen om disse duellene, som fikk strålende mottagelse i sommer, er nå tilgjengelig på Netflix. På med de ideologiske 3d-brillene!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.