Annonse
00:00 - 11. desember 2015

Kjør debatt!

Annonse

«The Best of Enemies» (2015). Tilgjengelig på Netflix

Under republikanernes landsmøte i 1968 inviterte tv-kanalen ABC konservative William F. Buckley og liberale Gore Vidal til en serie debatter som i dag er legendariske. Dokumentarfilmen om disse duellene, som fikk strålende mottagelse i sommer, er nå tilgjengelig på Netflix. På med de ideologiske 3d-brillene!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker