Annonse
00:00 - 18. desember 2015

Hauk over hauk

Vagant-redaktør: Audun Lindholm. Foto: Siv Dolmen
Annonse

Er du interessert i det litterære, og muligens personlige, forholdet mellom Vinduet-redaktør Preben Jordal og Vagant-redaktør Audun Lindholm? I så fall bør du kjøpe siste Vagant. Her har Sissel Furuseth, professor i nordisk litteraturvitenskap ved NTNU, skrevet en analyse av Lindholms kritikk i Vagant av Jordals to første Vinduet-numre. Vi sier det rett ut: Aldri har vi lest en mer underholdende professoral analyse av en 25 sider lang tidsskriftkritikk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.