Annonse
00:00 - 18. desember 2015

Årets siste

Annonse

Preben Jordal (red.): Vinduet 4/2015

Marilyn Robinson (f. 1943) pryder forsiden på årets siste nummer av Vinduet. Inne i bladet finner man et intervju med den amerikanske forfatteren, signert Kaja Schjerven Mollerin, og en artikkel om hennes «romantiska teopoetik» av den svenske teologen Jayne Svenungsson. I tillegg kan man lese om tyrefekting, den skandinaviske mottakelsen av Proust, Henning Hagerups etterlengtede essaysamling av året og Bergjljot Hobæk Haff, som fylte 90 år i våres.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.