Annonse
00:01 - 13. november 2015

Eddy Bellegueule i Norge

Annonse

«Farvel til Eddy Bellegueule». Regi: Kjersti Horn. Premiere på Jaeger i Oslo, 21. november.

Franske Edouard Louis’ «Farvel til Eddy Bellegueule» er en av de store gjennombruddsromanene i europeisk literatur i år. Nå blir romanen dramatisert på norsk, med Emil Johnsen i hovedrollen, i regi av Kjersti Horn. Oppsetningen er et eksperiment, og premieren skjer på utestedet Jaeger i Olso 21. november. Det er kun 10 forestillinger, og med tanke på interessen rundt denne romanens originale behanding av spørsmål om klasse, kjønn og vold, er det nok lurt å være tidlig ute.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse