Annonse
00:00 - 23. oktober 2015

Slutt på pisspreiket

Annonse

David Lynch har alliert seg med journalisten Kristine McKenna for å skrive en slags selvbiografi. «Kreativitet» skal være en rød tråd i boken om den amerikanske filmskaperen som de siste årene har vært vel så aktiv som musiker og ambassadør for transcendental meditasjon. Etter planen gis boken ut i 2017, og i en begrunnelse sendt ut fra forlaget skriver Lynch: «Det finnes mye pisspreik der ute om meg, i bøker og overalt på internett. Jeg vil samle all den korrekte informasjonen på ett sted, så hvis noen vil vil vite noe, så kan de finne den der.»

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Men da forfatteren debuterte med romanen Falketårnet i 1985, var det omvendt.