Annonse
11:34 - 09. januar 2015

Skikkelig kritisk teori

Annonse

2014-OPPSUMMERING

Alle har vel spurt seg på denne tiden av året, når feststemningen har lagt seg: Klarer jeg å etterleve nyttårsforsettene? Og fikk jeg med meg fjorårets beste bøker innen kritisk teori? Leserne av Critical-theory.com (ja, det finnes) har stemt frem sine fem favoritter fra 2014: Punishment and Inclusion av Andrew Dilts; Mohawk Interruptus av Audra Simpson; Willful Subjects av Sara Ahmed; Red Skin, White Masks av Glen Sean Coulthard. Og på førsteplass: The Politics of Writing Islam: Voicing Difference av Mahmut Mutman.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse