Annonse
05:24 - 02. mai 2014

Litterær nødhjelp

Annonse

ANBEFALINGER

The Guardian forsøker å bli en hjelper i nøden for menn som ikke leser, og foreslår fem bøker for folk som ikke liker bøker. Hva er så disse svarene på bilbransjens Citroën 2CV? Jo, sakprosaboken Stalingrad av Antony Beevor, novellen Den gamle mannen og havet av Ernest Hemingway, romanen Veien av Cormac McCarthy, feelgoodboken Everything Bad Is Good For You av Steven Johnson, og den litt overraskende Finnegans Wake av James Joyce- «for å ta innersvingen på dine litterære venner.» Hm.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.