Annonse
05:46 - 09. mai 2014

Dikt på lerretet

ANBEFALT: Gasspedaldagene, Litteraturhuset i Fredrikstad. 9.–10. mai.

Annonse

Poesifilmen Pipene, med tekst av Øyvind Rimbereid og animasjon av Kristian Pedersen, får sin urpremiere i Fredrikstad i helgen. Anledningen er forlaget Gasspedals poesifilmfestival i byens litteraturhus. I tillegg til opp- og forelesninger er forlaget underbruk Gasspedal Animasjon naturlig nok godt representert, men det er også plass til et gjestespill fra Zebra Poetry Film Festival i Berlin, og animasjonsverksted for de små. Snurr film!

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.