Annonse
03:59 - 11. april 2014

Reitan vs. de fire store

Annonse

Konkurransetilsynets «razzia»/«kontrollbesøk» i fire store forlag denne uken har forutsigbart nok gitt Stortingets konkurransehauker luft under vingene. Knapt var pappeskene båret ut fra Sehesteds plass før Ib Thomsen (Frp) og Svein Harberg (H) krevde punktum for prisavtalen mellom forlag og bokhandel. Samtidig kom det frem i DN at saken om «mulig leveringsnektelse» etter alt å dømme bunner i at Narvesen og 7-Eleven ikke fikk de bøkene de ønsket seg. Hvem skulle trodd at den største utfordringen for det norske boksystemet i 2014 var en manko på kiosklitteratur?

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse