Annonse
03:59 - 11. april 2014

Reitan vs. de fire store

Annonse

Konkurransetilsynets «razzia»/«kontrollbesøk» i fire store forlag denne uken har forutsigbart nok gitt Stortingets konkurransehauker luft under vingene. Knapt var pappeskene båret ut fra Sehesteds plass før Ib Thomsen (Frp) og Svein Harberg (H) krevde punktum for prisavtalen mellom forlag og bokhandel. Samtidig kom det frem i DN at saken om «mulig leveringsnektelse» etter alt å dømme bunner i at Narvesen og 7-Eleven ikke fikk de bøkene de ønsket seg. Hvem skulle trodd at den største utfordringen for det norske boksystemet i 2014 var en manko på kiosklitteratur?

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.