Annonse
05:45 - 21. februar 2014

Blind mellom to permer

Anbefalt filmmanus: Eskil Vogt, Blind. Tiden Norsk Forlag. 2014

Annonse

Aldri før har vi lest et filmmanus før vi har sett filmen – og faktisk fått noe ut av det. Eskil Vogts regidebut (han var manusforfatter på Reprise og Oslo, 31. august), skuffer ikke, i alle fall ikke på papiret. Et sjeldent nyansert og komplekst portrett av en blind kvinne, der referanserikdommen til film, musikk og kunst aldri sperrer for innsikten. Boken avsluttes med en samtale med forfatter Bjarte Breiteig som også er verdt å få med seg.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse