Annonse
05:45 - 21. februar 2014

Blind mellom to permer

Anbefalt filmmanus: Eskil Vogt, Blind. Tiden Norsk Forlag. 2014

Annonse

Aldri før har vi lest et filmmanus før vi har sett filmen – og faktisk fått noe ut av det. Eskil Vogts regidebut (han var manusforfatter på Reprise og Oslo, 31. august), skuffer ikke, i alle fall ikke på papiret. Et sjeldent nyansert og komplekst portrett av en blind kvinne, der referanserikdommen til film, musikk og kunst aldri sperrer for innsikten. Boken avsluttes med en samtale med forfatter Bjarte Breiteig som også er verdt å få med seg.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.