Annonse
14:45 - 05. september 2013

Hva bør og vil de unge lese?

Annonse

Barne- og ungdomslitteratur er tema i det nye nummeret av studenttidsskriftet Bøygen. Her intervjues Jonas Bakken, jurymedlem ved nye Nordisk Råds litteraturpris for nettopp dette. Bøygen ser på forskjeller i ungdommers og voksnes vurderinger av ungdomsbøker, og anmelderes utfordringer overfor billedbok-apper. De unges behov står i sentrum, men til slippfesten minnes vi om: Husk kontanter til baren! Det skal vi nok, og i de sene timer vil vi ivre til debatt om Andreas Gravdals tittel En utrolig bra bok for unge folk og den visstnok flotte oversikten over dystopisk litteratur for unge på bloggen Julies bokbabbel.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.