Annonse
15:15 - 10. januar 2013

De unges forbund

Oslo-studentenes litteraturtidsskrift Bøygen markerer 25 års eksistens med selvrefleksjon.

Annonse

På lørdag samles gamle og nye skribenter for Bøygen til seminar på Litteraturhuset for å diskutere tekstarbeid og identitet – og hvordan de selv kan bli bedre.

– Det er en tradisjon i tidsskriftets historie at man stadig tar opp hva man selv er, sier Nora Campbell, redaktør for skjønnlitteratur i Aschehoug og tidligere Bøygen-redaktør.

Hun skal holde et innlegg om egne erfaringer med tekstarbeid, fra Bøygen og senere. Andre foredragsholdere er Marianne Egeland, litteraturforsker og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo, og Gatas Parlament-medlem Aslak Borgersrud, som skal snakke om synliggjøring i sosiale medier.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.