Annonse
15:11 - 10. januar 2013

50 shades of musikal

Annonse

Synd for dem som hadde fått nok 50 Shades allerede: Nå kommer musikalen. 50 Shades! The Musical åpner off-Broadway 11. og 12. januar, og blir neppe mer tålelig av at det er en parodi. Med sangtitler som «There’s a hole inside of me» fortelles historien om unge Anastasias frigjøring gjennom bondage-sex med Christian Grey, en distingvert millionær. Den musikalske komediegruppen som står bak showet presenterte det på Edinburghs Fringe Festival før de tok det videre til Chicago, hvor det var lange køer for å se forestillingen. Ur-tabloiden The New York Posts anmeldelse er kort: «They promise a spanking good show.»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.