Annonse
15:12 - 10. januar 2013

Storm i et blurb-glass

Annonse

Den amerikanske forfatteren Gary Shteyngart er kjent for blurbing – mye blurbing. Som forfatter av over 90 slike korte, personlige anbefalinger som settes på omslaget til en ny bok, har skribenten oppnådd å bli nesten like kjent for blurbene som for forfatterskapet. I en ny mini-dokumentar om epidemien av anbefalinger, forklarer Shteyngart hvor han legger listen før han begir seg ut på blurbingen: Det må fysisk se ut som en bok. «Once those conditions are satisfied, I blurb. And I blurb hard.»

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse